Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Marhahúsos zöldséges egytálétel

Marhahúsos zöldséges egytálétel
Marhahúsos zöldséges egytálétel
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármilyen sovány marhahúsból elkészíthető, nagyon zöldséges egytálétel.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tésztával vagy rizzsel tálalhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A marhahúst vékony szeletekre vágjuk.
  2. A szójaszószt az olaj felével (4 ek.) és a keményítővel elkeverjük, majd ízesítjük cukorral, sóval és borssal.
  3. A húst tegyük a pácba, majd hűtőben hagyjuk állni minimum 30 percet.
  4. Az újhagymát és a póréhagymát karikázzuk fel, a sárgarépát és a paprikát vágjuk hosszúkásra. A gombát tisztítás után negyedeljük, vagy vágjuk kisebb kockákra mérettől függően.
  5. Vegyük ki a húst a pácból, szűrjük le, a páclevet fogjuk fel egy kisebb edényben.
  6. A megmaradt 4 ek. olajat forrósítsuk fel egy nagy serpenyőben, süssük le benne a húst. Ha kész, vegyük ki és tartsuk melegen.
  7. A felfogott páclevet öntsük a serpenyőbe, és adjuk hozzá az előkészített zöldségeket. Lefedve puhára pároljuk. Sűrűn keverjük meg, mert könnyen leéghet a pác miatt.
  8. Tegyük vissza a húst a zöldségekhez, és pár perc alatt melegítsük össze. Ha kész, gyömbérrel ízesítsük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 463
elküldve: 2
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagy Anna

Mióta szakács: 2018.09.02.
3 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
konyha: kínai
szezon: bármikor
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges marha

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

459
marha hátszín 40 dkg
szójaszósz 4 ek
napraforgó olaj 8 ek
étkezési keményítő 1 evőkanál
cukor 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
újhagyma 5 db
póréhagyma 1 db
csiperkegomba 10 dkg
sárgarépa 2 db
piros kaliforniai paprika 1 db
zöld kaliforniai paprika 1 db
gyömbérpor 0 ízlés szerint