Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Marhasült tócsnival

Marhasült tócsnival
Marhasült tócsnival
120 perc / előkészület: 60 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az asszonypajti nem szereti a marhahúst, és megpróbáltam megszerettetni vele.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A tócsnihoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felszeleteljük a húst, majd olajban elkeverünk borsot, szerecsendiót és bazsalikomot (sót szigorúan tilos!!!), majd beletesszük a húst 10-14 napra (annyi olajnak kell lenni, hogy ellepje, mert különben megromlik).
  2. Lereszeljük a krumplit, és ízesítjük érzés szerint borssal, sóval és fokhagymával.
  3. Annyi lisztet és tojást adunk hozzá, hogy szépen összeálljon.
  4. Kanállal adagolva kevés olajban serpenyőben kis lepényeket készítünk, és kisütjük.
  5. A marhahúst 30 perccel sütés előtt kivesszük a hűtőből.
  6. A marhahúst forró serpenyőben kisütjük, olaj nélkül, mert eleget szívott magába, szigorúan tilos rázogatni, tologatni. Minden oldalt megsütünk, majd kitöröljük a serpenyőt, és minden szelettel ugyanígy teszünk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 6 292
elküldve: 1
receptkönyvben: 20
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

petione

Mióta szakács: 2013.04.02.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

marhasült tócsnival hardcore, marhasült, pácolt marhasült tócsnival, marhasült lapcsánkával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

2720
marhacomb 1 kg
napraforgó olaj 10 dl
szerecsendió 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
burgonya 1 kg
fokhagyma 3 gerezd
finomliszt 25 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl