Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Marinált zöldségek mangós garnélanyárshoz

Marinált zöldségek mangós garnélanyárshoz
Marinált zöldségek mangós garnélanyárshoz
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hosszú pihentetési idő (2 óra-egész éjszaka), cserébe zseniális végeredmény.

hozzávalók / 3 adag

A zöldségekhez

A marinádhoz

A ráknyárshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A marinádhoz összekeverjük a hozzávalókat, és beleforgatjuk a felszeletelt zöldségeket. Min. 2 órára hűtőbe kell tenni, de minél hosszabban állnak, annál jobbak lesznek.
  2. Szerintem nyersen is tökéletesek, de most megsütöttem őket. Grillezni kellett volna, de grillem nincs, ennek híján serpenyőben sültek.
  3. A kész rákokat felváltva a mangókockákkal bambusznyársra húzzuk (2-3 rákot egyre).
     
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 558
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

eztettem

Mióta szakács: 2012.09.01.
39 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: grill
kategória: halételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyha: távol-keleti
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rákhúsos nyársak, mangós garnélanyárs, grill nyársak

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

246
padlizsán 0.5 nagy db
cukkini 1 nagy db
pasztinák 1 db
sárgarépa 1 db
piros kaliforniai paprika 1 db
vöröshagyma 0.5 db
gomba 10 dkg
fokhagyma 4 gerezd
tamarind paszta 3 evőkanál
víz 0.5 dl
szezámolaj 1 ek
halszósz 1 ek
nádcukor 1 ek
chili 0.5 db
koktélrák 15 dkg
mangó 0.5 db