Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Marokkói sárgarépa-saláta

Marokkói sárgarépa-saláta
Marokkói sárgarépa-saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a saláta nem csak finom, rendkívül egészséges, ráadásul annyira szép színes, hogy már a látványa bearanyozza az ember napját. Tökéletes szereplője lehet a grillezéseknek, de ebédre főételként is megállja a helyét!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépákat megpucoljuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Majd egy keverőtálba szórjuk.
  2. Hozzáadjuk a leszűrt csicseriborsót, a vékonyra szelt lila hagymát, az apróra vágott friss koriandert, és meglocsoljuk egy narancsból kinyert lével.
  3. Megszórjuk az előzőleg egy picit megpirított római köménnyel, megsózzuk, és jól meglocsoljuk olívaolajjal.
  4. Nincs más dolgunk, mint jól összekeverni az egészet, és fogyaszthatjuk is!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 367
elküldve: 3
receptkönyvben: 144
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
931 recept

receptjellemzők

konyha: arab
fogyókúra: Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

répás csicserisaláta

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

224
sárgarépa 2 közepes db
csicseriborsó konzerv 440 g
lila hagyma 1 közepes db
koriander 1 csokor
narancslé 1 narancsból nyert
római kömény 1 teáskanál
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint