Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Márványsajtkrémes sonkatekercs

Márványsajtkrémes sonkatekercs
Márványsajtkrémes sonkatekercs
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hogy ne legyen mindig unalmas, és húsvéti hangulatú a sonkatekercs, így szilveszter alkalmával feldobtam a töltelékét egy kis márványsajttal. Sózni csak finoman, mert sós a márványsajt!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A natúr vajkrémhez hozzáadjuk a majonézt, sót, borsot, beletördeljük a márványsajtot, és szép simára keverjük. Egyenként megtöltjük a sonkákat a krémmel, és feltekerjük.
  2. A salátát leveleire szedve megmossuk, és elhelyezzük őket a tányéron. Rápakoljuk a sonkatekercseket, tetejükre ha marad ki krém, tortadíszítő nyomózsákkal nyomunk pöttyöt. Az edámi sajtot összetekerjük, és a sonkatekercsek tetejére rakjuk mintegy virág alakban, és megpöttyintjük pirosarannyal.
  3. Az uborkát felszeleteljük, és a sonkákat körbedíszítjük vele, ugyanígy járunk el a paradicsommal és a csemegeuborkával is.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 183
elküldve: 5
receptkönyvben: 200
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Almási Zsófia

Mióta szakács: 2011.02.28.
16 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sonkatekercs, márványsajtos sonkatekercs, sajtos sonkatekercs

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Sophyeka
Almási Zsófia / Sophyeka Thu, 2012-01-26 12:06

Kedves Anci!
Én most próbáltam először a márványsajtot és nem okozott csalódást :) !Máskor is használni fogom.

olaszneanci
Olaszné Anci / olaszneanci Tue, 2012-01-10 10:59

Kedves Zsófia !
Márványsajttal én is dolgozom és valóban nagyon finom, nálunk is szeretik.
Szeretettel üdvözöllek : Anci

635
csirkemell sonka 20 dkg
vajkrém 225 g
kéksajt 20 dkg
majonéz 3 ek
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
jégsaláta 1 db
paradicsom 2 db
kígyóuborka 1 közepes db
csemegeuborka 1 közepes db
paprikakrém 1 teáskanál
edami sajt 125 g