Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mascaroponés-kéksajtos vendégváró

Mascaroponés-kéksajtos vendégváró
Mascaroponés-kéksajtos vendégváró
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, gyors és látványos vendégváró falatka. Nagyon jól passzol hozzá a szőlő.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kéksajtot a mascarponéval és a zúzott fokhagymával összekeverjük, ha szükséges, a habtejszínnel lazítjuk a masszát, hogy kellemesen krémes legyen. Borssal ízesítjük, só nem biztos, hogy kell hozzá, ez a sajt sósságától függ.
  2. Az elkészült krémet a sós kekszek közé kenjük és szőlővel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 862
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Krisztike

Mióta szakács: 2012.03.16.
39 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
fogás: amuse-bouche
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sajtos kréker, kéksajt-krémes falatkák mascarponéval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

528
kéksajt 15 dkg
mascarpone 25 dkg
habtejszín 0.5 dl
fokhagyma 1 gerezd
bors 0 ízlés szerint
keksz 10 dkg