Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mascarpone és epres joghurt eperlikőrrel

Mascarpone és epres joghurt eperlikőrrel
Mascarpone és epres joghurt eperlikőrrel
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Akciósan vettem egy doboz epret (szamócát). Nagy részét megettem, a maradékból ez a kelyhes finomság készült.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pohárba beleállítjuk a babapiskótákat, a 2 db félbevágott epret (szamócát).
  2. Rákanalazzuk a mascarponét, majd az epres joghurtot.
  3. Végül ráöntjük az eperlikőrt, s középre teszünk egy epret.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 563
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
kalória: átlagos
fogás: desszert

egyéb elnevezések

Mascarpone és epres joghurt eperlikőrrel és szamócával díszítve, eperjoghurt mascarponéval, epres-joghurtos mascarponekrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

503
szamóca 10 dkg
mascarpone 5 dkg
gyümölcsjoghurt 1.25 dl
babapiskóta 2 db
likőr 0.3 dl