Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mascarponés bagett

Mascarponés bagett
Mascarponés bagett
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mascarponét helyettesíthetjük crème fraîche-vel is. A tésztából süthetünk zsemléket is, amelyeket egy kis joghurttal megkenünk, majd magokkal megszórunk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az élesztőt felolvasztjuk a tejben.
  2. A többi hozzávalót egy tálba tesszük, ráöntjük az élesztős tejet és lágy, rugalmas tésztát dagasztunk belőle.
  3. Letakarva meleg helyen kb. 1 órát kelesztjük, míg duplájára nő.
  4. A tésztát átgyúrjuk, 40x15 cm-es négyszöggé nyújtjuk, feltekerjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, éles késsel srégen többször megvágjuk. Letakarva kb. 45 percig kelesztjük.
  5. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 30-35 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 931
elküldve: 1
receptkönyvben: 47
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1962 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: kenyerek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

bagett, bagett mascarponéval, krémsajtos bagett

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

515
finomliszt 350 g
mascarpone 125 g
1 tk
vaj 25 g
friss élesztő 15 g
tej 150 ml