Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mascarponés fehércsokoládé-krém málnapürével

Mascarponés fehércsokoládé-krém málnapürével
Mascarponés fehércsokoládé-krém málnapürével
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A desszertet tálalhatjuk úgy is, hogy a málnapürét márványosan a krémhez keverjük. 

hozzávalók / 4 adag

A krémhez:

A málnapüréhez:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csokoládét durvára vágjuk, majd gőzfürdőben megolvasztjuk. A tűzről levesszük.
  2. A mascarponét elkeverjük a joghurttal és a vaníliarúd kikapart magjával, majd hozzákeverjük a folyékony csokoládét és legvégül a kemény habbá vert tejszínt.
  3. A krémet 4 pohárba osztjuk, lefedve tálalásig hűtőbe tesszük.
  4. A málnához adjuk a porcukrot és a citromlét, botmixerrel pürésítjük, majd egy sűrű szitán átpasszírozzuk.
  5. A málnapürét elosztjuk a csokoládékrémen, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 190
elküldve: 0
receptkönyvben: 86
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna
diéta: gluténmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi édességek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mascarponés pohárkrém málnával és fehércsokival, fehér csokoládés sajtkrém málnával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

700
fehér csokoládé 200 g
mascarpone 250 g
görög joghurt 100 ml
habtejszín 150 g
málna 200 g
porcukor 2 ek
citromlé 0.5 citromból nyert