Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mascarponés málnahab

Mascarponés málnahab
Mascarponés málnahab
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eperrel is finom, de málnával az igazi. A krémet tortába is használhatjuk tölteléknek.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A habtejszínt porcukorral kemény habbá verjük.
  2. A mascarponét és a megmosott málnát a habba tesszük.
  3. Habverővel tovább verjük.
  4. A megmosott narancsot felszeleteljük.
  5. A málnahabot habzsákbol a narancsra nyomjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 667
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Panelkonyha

Mióta szakács: 2016.05.03.
34 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
babakonyha: baba 18-24 hónap
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnakrém, málnás mascarponés desszertkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

379
narancs 1 közepes db
mascarpone 10 dkg
málna 10 dkg
habtejszín 200 ml
porcukor 10 dkg