Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mascarponés-narancsos húsvéti torta

Mascarponés-narancsos húsvéti torta
Mascarponés-narancsos húsvéti torta
75 perc / előkészület: 30 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vrábel Krisztina receptje, a 2013-as húsvéti Nők Lapja Konyhájából.

hozzávalók / 8 adag

A piskótához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tortaformát kivajazzuk, kilisztezzük.
  2. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
  3. A tészta hozzávalóit alaposan összekeverjük.
  4. A masszát beleöntjük a formába, és 20 percig sütjük 180 fokon. Amikor megemelkedett, visszavesszük a hőt 160 fokra, és további 20-25 percig sütjük (tűpróba).
  5. Ha kihűlt, kettészeljük.
  6. A krém hozzávalóit gépi keverővel összedolgozzuk, majd a két tortalap közé töltjük, illetve a torta tetejére halmozzuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • tepsi mérete: 24 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 288
elküldve: 1
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

puszedli

Mióta szakács: 2011.11.18.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, húsvét, buli receptek
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
diéta: tojásmentes
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

répatorta, mascarponés répatorta, mascarponekrémes sárgarépatorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

615
sárgarépa 28 dkg
vaj 13 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
alma 1 db
sütőpor 0.5 csomag
1 csipet
dió 6 dkg
finomliszt 16 dkg
rétesliszt 4 dkg
cukrozatlan kakaópor 3 dkg
mascarpone 50 dkg
narancshéj 1 narancsból nyert
porcukor 12 dkg
cointreau 3 ek