Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mascarponés palacsinta pudingágyon

Mascarponés palacsinta pudingágyon
Mascarponés palacsinta pudingágyon
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A palacsinta minden formában kedvenc nálunk, ezzel a finom sajtkrémmel hidegen is megállta a helyét. A tészta semleges ízű, univerzális: édes és sós töltelékkel egyaránt jó!

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A töltelékhez

Az alapzathoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük a tészta hozzávalóit, fél órát pihentetjük  hűtőben.
  2. Kisütjük a palacsintákat teflonserpenyőben, olajozni nem szükséges.
  3. A krémhez habosra keverjük a mascarponét a porcukorral robotgép segítségével, kevés tejszínnel lazítjuk.
  4. Hozzáadjuk a citromhéjat is.
  5. A langyos palacsintákat megkenjük lekvárral, aztán krémmel, és feltekerjük.
  6. Vaníliapudingon tálaljuk, kevés kakaóval megszórva.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 17 916
elküldve: 2
receptkönyvben: 284
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mascarponéval töltött palacsinta vaníliapudinggal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1124
finomliszt 25 dkg
tojás 2 db
szódavíz 5 dl
napraforgó olaj 0.5 dl
cukor 1 késhegynyi
1 csipet
mascarpone 25 dkg
porcukor 15 dkg
citromhéj 1 citromból nyert
habtejszín 0.5 dl
lekvár/ dzsem 20 dkg
vaníliás pudingpor 1 csomag
tej 6 dl
cukor 6 dkg
cukrozatlan kakaópor 2 ek