Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Másnap is friss, puha, kakaós csiga

Másnap is friss, puha, kakaós csiga
Másnap is friss, puha, kakaós csiga
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Másnap is friss, puha kakaós csiga, gyorsan összedobható és elfogyasztható :)

hozzávalók / 7 adag

tészta

töltelék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kelesztjük 30-40 percig. Közben a töltelék hozzávalóit megolvasztjuk, összekeverjük.
  2. A tésztát kinyújtjuk (1-1,5 cm vastagra), a kihűlt! krémmel megkenjük. Szorosan felcsavarjuk, nedves késsel felszeleteljük (kb. 14 csigusz jön ki belőle).
  3. A tepsit sütőpapírral kibéleljük, előmelegített sütőben 180°C fokon, 10-12 percig sütjük.
  4. Megvárjuk, míg kicsit kihűl, aztán fogyasztjuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: gáztepsi cm
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 7 269
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gerzsenyi Flóra

Mióta szakács: 2018.07.18.
72 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig, reggeli, uzsonna
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
alkalom: Anyák napja
szezon: bármikor
kategória: kelt tészta
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kakaós tekercs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

475
finomliszt 300 g
cukor 60 g
instant élesztő 7 g
1 csipet
tej 60 ml
vaj 80 g
tojás 2 db
étcsokoládé 100 g
vaj 80 g
barna cukor 3 ek
cukrozatlan kakaópor 2 púpozott ek
1 csipet