Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mázas oldalas

Mázas oldalas
Mázas oldalas
105 perc / előkészület: 5 perc sütés: 100 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez nem a tv shop, nem akarok oda illő frázisokat elpuffogtatni. De ez egy olyan recept, amihez öt perc szabadidő kell. Betoljuk a sütőbe, és isteni finom. Pont.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Száraz vörösbor.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst mossuk meg.
  2. A száraz fűszereket öntsük a tűzálló üveg tálba, majd nyomjuk bele a mustárt, végül öntsük fel a fehérborral. Egy villával keverjük össze. Így kapunk egy sűrű mártásszerű pácot, amibe tegyük bele a húsokat, forgassuk át. Hagyjuk benne néhány órára vagy akár egy éjszakára a hűtőben.
  3. Alufólia vagy fedő alatt süssük 45 percig 170 fokos sütőben, majd vegyük le a fedőt, és fél óránként megforgatva süssük pirulásig.
  4. Salátával, krumplipürével is finom, a képen láthatót körtekompóttal tálaltam.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 6 103
elküldve: 1
receptkönyvben: 58
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Capucine

Mióta szakács: 2012.12.05.
23 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres hús, balzsamecetes oldalas, pácolt sertéssült

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Krisztike77
Krisztike / Krisztike77 Sun, 2013-02-24 19:32

Szia!
Én megcsináltam az oldalast és valami nagyon nem stimmel, mert sajnos nem lett valami ízletes a végeredmény. Csodálkoztam a pác alapanyagain így együtt, de a kíváncsiságom elég erős volt és elkészítettem, sajnos!

Üdv: Krisztike

727
sertésoldalas 1 kg
fűszerpaprika 1 ek
1 tk
mustár 3 ek
fehérbor 2 dl
balzsamecet 0.5 dl