Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mediterrán borsós ragu

Mediterrán borsós ragu
Mediterrán borsós ragu
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bazsalikom, menta, fehérbor. Már az illata is lenyűgöző. Ha pedig csirkemellel, zsenge zöldborsóval vegyítjük, maga a mediterrán paradicsom!
Ezt a receptet Lila Füge készítette a Floriol számára.
Élj egészségesen, csatlakozz hozzánk!
www.facebook.com/floriolhu
 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, megtisztítjuk és csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk.
  2. Közepes lábosban felhevítjuk az olajat, rádobjuk az apróra vágott hagymát, az összetört fokhagymát és 2 percig pirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a csirkemellcsíkokat, 1 percig pirítjuk, majd felöltjük a borral és fedő alatt puhára pároljuk.
  4. Közben lobogó, enyhén sós vízben 3 percig főzzük a zöldborsót.
  5. Amikor kész, összekeverjük a húsal, majd hozzákeverjük a bazsalikomot és a mentát is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 847
elküldve: 0
receptkönyvben: 230
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Floriol

Mióta szakács: 2011.06.07.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borsós csirkeragu, borsós-zöldfűszeres csirkeragu

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

244
csirkemell filé 25 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 1 gerezd
napraforgó olaj 3 ek
fehérbor 0.5 dl
zöldborsó 50 dkg
bazsalikom 2 ek
menta 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint