Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mediterrán kagylóleves

Mediterrán kagylóleves
Mediterrán kagylóleves
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem sok halas, herkentyűs levest ettem még, ami kiadós is volna, de ezután nem marad az ember éhes.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Ha túlságosan besűrűsödne a leves, hígítsuk vízzel vagy levessel.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát, fokhagymát felaprítjuk, és az olajon üvegesre pároljuk. A paradicsomot, paradicsomsűrítményt, cukrot, oregánót, sót, borsot és a zöldséglevest hozzákeverjük, majd felfőzzük. Alacsony lángon lefedve 10 percig főzzük.
  2. A tenger gyümölcsei keveréket megmossuk, és a fehérborban 5 percig erős lángon felfőzzük.
  3. A tésztát a levesbe szórjuk, kb. puhára főzzük, ezután beleöntjük a tengeri keveréket a levével együtt. Jól összekavarjuk. Összefőzzük 5 percig az egészet.
  4. Ha igényeli még, újra fűszerezzük, belekeverjük a petrezselymet, és forrón tálaljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 232
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Julie

Mióta szakács: 2010.03.03.
67 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 5 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tengeri herkenyű leves, paradicsomos kagylóleves a tenger gyümölcseivel, fehérboros paradicsomos kagylóleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

316
olívaolaj 3 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
konzerv paradicsom 600 g
sűrített paradicsom 10 g
cukor 2 teáskanál
oregánó 1 teáskanál
tenger gyümölcsei mix 50 dkg
zöldség alaplé 1 l
fehérbor 180 ml
kagylótészta 14 dkg
petrezselyem 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint