Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mediterrán lepényszendvics

Mediterrán lepényszendvics
Mediterrán lepényszendvics
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, tápláló és egészséges ebéd vagy vacsora.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt karikára vágjuk, és mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk. Hagyjuk állni néhány percig, majd egy konyhai papírtörlővel leitatjuk róla a nedvességet.
  2. Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, és megpirítjuk a padlizsánok mindkét oldalát, majd félretesszük.
  3. A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, majd megtisztítjuk.
  4. A paradicsomot és az uborkát apró kockákra vágjuk, és összekeverjük a felaprított petrezselyemmel, valamint a joghurttal, és sóval-borssal ízesítjük.
  5. A pitákat sütőben vagy száraz serpenyőben átmelegítjük, majd tányérra tesszük, és megkenjük egy adag hummusszal. Ráfektetjük a megsült padlizsánokat, a karikára vágott tojást, és a joghurtos zöldségsalátával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 1 012
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

padlizsán pitával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

582
padlizsán 1 kis db
olívaolaj 3 ek
tojás 2 db
paradicsom 10 kis db
kígyóuborka 0.5 db
petrezselyem 1 csokor
joghurt 2 ek
pita 2 db
hummusz 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint