Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mediterrán tonhalas tésztasaláta

Mediterrán tonhalas tésztasaláta
Mediterrán tonhalas tésztasaláta
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Forró nyári napokra hideg előétel vagy csak önmagában.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük a kukoricát, a szemeket késsel levágjuk, és morzsoljuk.
  2. A tésztát is megfőzzük, meglocsoljuk olajjal, hagyjuk kihűlni.
  3. A kapribogyót hideg vízben áztatjuk felhasználás előtt, mert a konzerv bogyó nagyon sós.
  4. Az öntetet összekeverjük.
  5. Egy mélyebb üvegtálba rétegezzük a hozzávalókat az alábbi sorrendben: tészta, kukorica, kockára vágott paradicsom, kapribogyó, öntet, tonhal, majd még egyszer ismételjük.
  6. 2-3 órára behűtjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 44 543
elküldve: 36
receptkönyvben: 699
elkészítve: 31/43
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tonhalas tésztasaláta, zöldséges tésztasaláta, kukoricás tésztás saláta tonhallal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Adada78
Adada78 Tue, 2013-08-06 17:58

Én ezt a receptet ma készítettem el szerintem legalább tizedjére:) Nagyon szeretem. Annyit változtattam rajta bébi kukoricát tettem bele.

529
tészta 25 dkg
paradicsom 6 db
kapribogyó 2 ek
tonhalkonzerv 160 g
csöves kukorica 3 db
olívaolaj 2 ek
majonéz 4 ek
joghurt 4 ek
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet