Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mediterrán vadlazac párolt padlizsánnal és paradicsommal

Mediterrán vadlazac párolt padlizsánnal és paradicsommal
Mediterrán vadlazac párolt padlizsánnal és paradicsommal
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss, egyszerű recept a mediterrán konyha kedvelőinek.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Ha a vadlazac fagyasztott, akkor először is hagyjuk kiolvadni és 4 szeletre vágjuk. Ezt követően külön-külön alufólia felett (ebbe csomagoljuk majd a halat) kenjük be olívaolajjal, és szórjuk meg a szeleteket a fűszerekkel. Törjünk rá fél gerezd fokhagymát és csöpögtessünk rá néhány csepp citrom levet. (Egyik fűszerből sem kell túl sokat használni, mert túl erősek lesznek az ízek.) Ha ez megvan, az alufóliába alaposan becsomagoljuk a halat és félretesszük.
  2. A padlizsánt, paradicsomot kis kockákra vágjuk, és egy tálba tesszük. Hozzáadunk 3-4 ek olívaolajat, egy keveset a fenti fűszerekből és az egészet jól összekeverjük. Ha ez kész, négy részre osztva alufóliára tesszük, és úgy becsomagoljuk az adagokat, hogy abból a ne folyhasson ki később a zöldségek leve.
  3. A sütőt közben 180 fokra előmelegítjük, és miután a csomagok elkészültek, kb. 35-40 percig sütjük őket.
  4. Krumplipürével, vagy rizzsel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 824
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Fang

Mióta szakács: 2015.01.21.
4 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Mediterrán vadlazac párolt padlizsánnal és paradicsommal - lépésről lépésre, Padlizsán alufóliában, lazac sütőben, vadlazac alufóliában, párolt padlizsán,

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

379
vadlazac 500 g
padlizsán 1 nagy db
paradicsom 6 közepes db
olívaolaj 8 ek
citromlé 1 kk
fokhagyma 2 gerezd
oregánó 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint