Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mediterrán zöldbabsaláta fetával

Mediterrán zöldbabsaláta fetával
Mediterrán zöldbabsaláta fetával
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátát laktatóbbá tehetjük 1-2 cikkekre vágott főtt tojással, és csíkokra vágott főtt sonkával.

hozzávalók / 2 adag

  • 1 doboz zöldbab (425 ml)
  • 1 doboz vajbab (425 ml)
  • 100 g feta
  • 150 g koktél paradicsom
  • ½ csokor bazsalikom
  • 50 g fekete olíva

A dresszinghez:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot leszűrjük. A fetát apró kockákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, kettévágjuk. A bazsalikomot megmossuk, leveleit letépkedjük, apróra vágjuk. Az egészet jól összekeverjük.
  2. Az ecetet elkeverjük a mustárral. Sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük az olajat.
  3. A salátára öntjük, jól összekeverjük.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 467
elküldve: 3
receptkönyvben: 57
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

feta sajtos zöldbabsaláta, paradicsomos zöldbabsaláta, olajbogyós-fetás zöldbabsaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!