Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagyma bimbó capryszerűen

Medvehagyma bimbó capryszerűen
Medvehagyma bimbó capryszerűen
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A medvehagyma bimbókat fogyaszthatjuk előételként, salátában, pizzán,  túrókrémben vagy egyszerűen vajas kenyérre szórva.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagyma bimbókat megmossuk, lecsöpögtetjük, majd üvegekbe rakjuk. Nyugodtan meg lehet nyomkodni.
  2. A többi hozzávalót kevés ideig felforraljuk, a bimbókra töltjük, majd azonnal lezárjuk az üvegeket.
  3. Az üvegeket 2-3 hétig hűvös helyen érleljük, ekkorra lesz fogyasztható.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 431
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Bubbancs

Mióta szakács: 2011.12.16.
10 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
adag: 2 főre
konyha: osztrák

receptkategóriák

főkategória: befőttek
alkategória: télire
hasonló kategóriák: befőtt, fűszerek házilag, kompót

egyéb elnevezések

medvehagyma bimbó télire, medvehagyma bimbó üvegben, medvehagyma bimbó ecetes lében

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

185
medvehagyma 120 g
ecet 250 ml
cukor 40 g
1 teáskanál
fekete bors 0 ízlés szerint
tárkony 0 ízlés szerint
babérlevél 0 ízlés szerint