Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagyma pép

Medvehagyma pép
Medvehagyma pép
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A medvehagyma pépet minden étel ízesítéséhez felhasználhatjuk, ahova fokhagyma szükséges, legyen az leves, szósz, kenyér, zöldség, hal vagy húsféle. Egész éven át készíthető medvehagymás pesto belőle. Egy adag kb. 250 ml elkészítéséhez elegendő.

hozzávalók / 2 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott, lecsöpögtetett medvehagymát konyhai aprítóval felaprítjuk, sóval, olívaolajjal jól elkeverjük, majd üvegekbe töltjük.
  2. Sötét, hűvös helyen akár egy évig is eláll. (A biztonság kedvéért inkább hűtőszekrényben tárolom.)
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 337
elküldve: 3
receptkönyvben: 119
elkészítve: 12/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Bubbancs

Mióta szakács: 2011.12.16.
10 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
kategória: befőttek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
konyha: osztrák

receptkategóriák

főkategória: befőttek
alkategória: télire
hasonló kategóriák: kompót, fűszerek házilag, befőtt

egyéb elnevezések

medvehagyma télire, olívaolajban eltett medvehagyma, medvehagyma üvegben

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

527
medvehagyma 120 g
15 g
olívaolaj 100 ml