Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagyma peszto fenyőmaggal

Medvehagyma peszto fenyőmaggal
Medvehagyma peszto fenyőmaggal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Spagettihez, levesek, szószok ízesítéséhez. Jól záródó üvegben, egy kis olajjal leöntve, a hűtőben pár hétig is tárolható, de kis adagokban le is fagyaszthatjuk.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fenyőmagot egy serpenyőben - zsiradék hozzáadása nélkül – aranysárgára pirítjuk. Hűlni hagyjuk.
  2. A parmezánt apró kockákra, a medvehagymát durvára vágjuk.
  3. A fenyőmagot, medvehagymát, parmezánt egy konyhai aprítógépbe tesszük, ráöntjük az olajat, és krémesre dolgozzuk.
  4. Sóval, borssal ízesítjük. Ha szükséges, keverünk hozzá még egy kis olajat.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 625
elküldve: 1
receptkönyvben: 94
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
szezon: tavasz
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 6 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

medvehagymás peszto, pesto, medvehagymás kence

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

254
medvehagyma 75 g
fenyőmag 50 g
parmezán sajt 50 g
olívaolaj 100 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint