Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymakrém

Medvehagymakrém
Medvehagymakrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A medvehagyma... a régiek, szegények étele, a gasztrovilág "újonnan felfedezett" üdvöskéje. Ha tavasz, akkor medvehagyma. Úton-útfélen árulják az emberek ezt a hihetetlen aromájú, fokhagymaízű tüneményt. Lehet fűszerként, salátába, tölteléknek, bárminek használni, én egy pesto-szerű krémet csináltam belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát, apróra reszelt sajtot, napraforgómagot és fűszereket betesszük egy turmixba, és simára keverjük, esetleg utólag ízesítjük.
  2. A végén belekeverjük az apróra vágott aszalt paradicsomot, és tetszőleges feltétekkel, zöldséggel, sajttal, felvágottal tálaljuk.
  3. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 22 382
elküldve: 4
receptkönyvben: 81
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

A'la Bella

Mióta szakács: 2013.03.17.
75 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szezon: tavasz
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

medvehagymás szendvicskrém, kecskesajtos medvehagymakrém, napraforgómagos medvehagymakrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ppppaaaa
ppppaaaa Tue, 2020-05-12 15:20

Kecskesajtot nem mertem beletenni, azt nem szoktam enni és amennyire tudom, elég érdekes az íze, nem mertem most kísérletezni vele. Fetasajttal helyettesítettem. Nagyon finom. Köszönöm a receptötletet.

134
medvehagyma 1 csokor
kecskesajt 5 dkg
napraforgómag 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
szárított paradicsom 2 db