Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás daragaluska

Medvehagymás daragaluska
Medvehagymás daragaluska
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A daragaluskának egy finom, tavaszi változata.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagymát apróra vágjuk.
  2. A puha vajat jól elkeverjük, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Majd hozzáadjuk a darát és a medvehagymát, és simára kavarjuk.
  3. Egy edénybe enyhén sós vizet felfőzünk, majd a hőmérsékletet alacsonyabbra állítjuk, hogy a víz csak gyöngyözzön.
  4. 2 hideg vízbe mártott evőkanál segítségével a masszából galuskákat formázunk, betesszük a gyöngyöző vízbe, és lefedve a galuska nagyságától függően, kb. 20-25 perc alatt puhára főzzük. Félidőben locsoljuk meg egy merőkanálnyi hideg vízzel, és fordítsuk meg a galuskákat.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 542
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

levesbetét, daragaluska medvehagymával, tavaszi daragaluska

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

304
vaj 70 g
tojás 2 db
búzadara 150 g
medvehagyma 25 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint