Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás fetával töltött pulykamell

Medvehagymás fetával töltött pulykamell
Medvehagymás fetával töltött pulykamell
55 perc / előkészület: 25 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel itt a medvehagyma szezonja, gondoltam a szokásos füstölt sajt helyett, ezzel az eleggyel töltöm meg a pulykamellet. Mivel a feta sajt alapból sós, ezért nem sóztam a szokásos módon a húst, és jól is tettem. Sült krumplival tálaltam, és nem maradt vacsorára.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagymát megmossuk, apróra vágjuk.
  2. A fetát villával összetörjük, és belekeverjük a medvehagymát.
  3. A húst kicsit kiklopfoljuk, és az egyik oldalát nagyon gyengén besózzuk.
  4. A hússzelet sózatlan oldalára egy csíkban elhelyezzük a fetát, majd feltekerjük, és hústűvel rögzítjük.
  5. A szokásos módon panírozzuk és meleg, de nem túl forró olajban kisütjük.
  • sütési hőfok: 170°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 705
elküldve: 5
receptkönyvben: 141
elkészítve: 6/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Maddus

Mióta szakács: 2012.12.05.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: Anyák napja, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

göngyölt pulykamell medvehagymás feta sajttal töltve, medvehagymás fetával töltött pulykamell, göngyölt pulykamell

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1333
feta sajt 20 dkg
medvehagyma 0.5 csokor
pulykamell 65 dkg
0 ízlés szerint
finomliszt 15 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 20 dkg
napraforgó olaj 3 dl