Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás-gombás csirkemell

Medvehagymás-gombás csirkemell
Medvehagymás-gombás csirkemell
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nálunk a favorit a csirkemell.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  2. Olajjal kikent tepsibe helyezzük, vizet öntünk alá, letakarjuk fóliával, és sütjük kb. 30 percig.
  3. A gombát lecsöpögtetjük, hozzáadjuk a tejfölt, tojást, lisztet, ételízesítőt, apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, medvehagymát. Jól összekeverjük,1-2 ek. tejjel lazítjuk, húsra öntjük, és már fólia nélkül tesszük vissza teljes sülésig.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 702
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös csirke, gombás hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

622
csirkemell filé 100 dkg
gombakonzerv 1 db
tejföl 3 dl
finomliszt 2 ek
tojás 1 db
ételízesítő 2 kávéskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
vöröshagyma 2 közepes db
medvehagyma 1 csokor
fokhagyma 2 gerezd
tej 1 ek
víz 0.5 dl