Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás-gombás omlett

Medvehagymás-gombás omlett
Medvehagymás-gombás omlett
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors, laktató étel, kenyérrel fogyasztva főételnek is elégséges. Vagy nagyétkűeknek fejedelmi reggeli.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A petrezselymet, fokhagymát aprítjuk, a négy medvehagymát és a gombát szeleteljük, az újhagymát, a hegyes paprikát és a chilit karikára, a paradicsomot négybe vágjuk, kettőt félreteszünk, a többit kockára vágjuk.
  2. A tojásokat felverjük, a lisztet, tejet belekeverjük, fűszerezzük.
  3. Egy serpenyőben az olajat felhevítjük, benne a hagymát, paprikát, majd a többi zöldséget is rátéve megdinszteljük, majd félretesszük.
  4. A serpenyőbe ismét öntünk kevés olajat, beleöntjük a tojást, megsütjük.
  5. A felére ráhelyezzük a tölteléket, locsolunk rá chiliszószt, reszelünk rá sajtot, a másik felét díszítjük medvehagymával és paradicsommal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 829
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
adag: 1 főre
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

Medvehagymás-gombás-paradicsomos-újhagymás sajtos omlett, omlett, gazdag omlett, gombás-medvehagymás omlett

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

558
tojás 2 db
medvehagyma 0.25 csokor
fokhagyma 1 gerezd
csiperkegomba 1 nagy db
paradicsom 1 közepes db
újhagyma 1 közepes db
hegyes erős paprika 0.5 közepes db
chili 1 db
tej 1 dl
finomliszt 1 csapott ek
0 ízlés szerint
fekete bors 2 csipet
sajt 5 dkg
olívaolaj 2 teáskanál
petrezselyem 2 szál
chiliszósz 2 teáskanál