Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás-húsos rakottas

Medvehagymás-húsos rakottas
Medvehagymás-húsos rakottas
110 perc / előkészület: 60 perc főzés: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tegnap készítettem, és nagyon nagy sikert aratott.

hozzávalók / 2 adag

A húshoz

A besamellhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felrakjuk főni a tésztát.
  2. A hagymákat megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst és a kukoricát, majd fűszerezzük. Kb. 20 percig pároljuk.
  3. Megcsináljuk a besamel szószt sajttal, de csak fél maréknyit keverjünk bele, a másik fele a szóráshoz kell.
  4. Tepsibe rétegezzük: 1. tészta  2. hús  3. tészta  4. hús  és nyakon öntjük besamellel, majd megszórjuk sajttal.
  5. Megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 295
elküldve: 3
receptkönyvben: 77
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

pipicznoraanna

Mióta szakács: 2011.12.09.
16 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

húsos rakottas medvehagymával, darált húsos rakott tészta, medvehagymás-darált húsos tészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

2144
kagylótészta 25 dkg
darált sertéshús 30 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
medvehagyma 1 csokor
csemegekukorica 10 dkg
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 1 csipet
napraforgó olaj 1 ek
vaj 200 g
finomliszt 100 g
tej 1 l
ételízesítő 0 ízlés szerint
szerecsendió 1 csipet
sajt 5 dkg