Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás kenyér kolbásszal töltve

Medvehagymás kenyér kolbásszal töltve
Medvehagymás kenyér kolbásszal töltve
90 perc / előkészület: 30 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, de mégis teljes kiőrlésű lisztből van. Ha nem szeretnéd teljes kiőrlésűre, sima kenyérlisztből még finomabb!!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kovászt készítünk a vízből, élesztőből, egy csipet cukorból.
  2. A száraz hozzávalókat összekeverjük.
  3. Hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát.
  4. A kovászhoz adjuk az ecetet és az olajat.
  5. Az egészet összegyúrjuk, dagasztjuk (picit ragadós a tészta).
  6. 1 óráig kelesztjük.
  7. Átgyúrjuk, majd beletöltjük a kolbászt és a reszeltsajtot (kilapogatjuk a tésztát, rátesszük a kolbász szeleteket, a sajtot, feltekerjük).
  8. Cipót formálunk belőle.
  9. 1 óráig kelesztjük.
  10. Előmelegített sütőben megsütjük.
  11. Ha kivesszük a sütőből, azonnal hideg vízzel megkenjük.
  12. Ha kihűlt, utána szeleteljük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 374
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nettike....

Mióta szakács: 2012.04.08.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: szüret, húsvét
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: kenyérsütő receptek
nehézség: közepes
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel
elkészítési idő: 60-120 perc

egyéb elnevezések

medvehagymás kolbászos kenyér, teljes kiőrlésű töltött kenyér, fűszeres sajttal töltött kenyér

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

961
teljes kiőrlésű liszt 20 dkg
kenyérliszt BL80 10 dkg
3 kk
aszkorbinsav 1 csipet
medvehagyma 0.5 csokor
cukor 1 csipet
élesztő 2 dkg
víz 1.5 dl
ecet 1 kk
napraforgó olaj 0.3 ek
kolbász 10 dkg
sajt 10 dkg