Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás makaróni baconnel és paradicsommal

Medvehagymás makaróni baconnel és paradicsommal
Medvehagymás makaróni baconnel és paradicsommal
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vettem a piacon egy csokor medvehagymát. Valamit kellett kezdeni vele, így született meg ez az étel.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni.
  2. A medvehagymát és az újhagymát felszeleteljük, a fokhagymát daraboljuk, a paradicsomokat nyolcadoljuk.
  3. Egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a bacont, a felét félretesszük. A maradékhoz hozzáadjuk a hagymákat. Rövid dinsztelés után ráöntjük a főzőtejszínt. Fűszerezzük, beletesszük az olívabogyókat.
  4. Lereszeljük a sajtot.
  5. A serpenyőbe kimerjük a tésztát. Összekeverjük. Tálalunk.
  6. A tányérra szedünk a tésztából, megszórjuk a sajttal és baconnel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 366
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Makaróni bacönnel, medvehagymával, paradicsommal és parmezán sajttal, tejszínes fokhagymás tészta bacönnel, tejszínes fokhagymás tészta medvehagymával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

646
makaróni 25 dkg
újhagyma 1 db
medvehagyma 1 csokor
fokhagyma 1 gerezd
paradicsom 2 db
olívaolaj 1 teáskanál
bacon 10 dkg
főzőtejszín 1 dl
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
zöld olajbogyó 12 db
fekete olajbogyó 12 db
parmezán sajt 5 dkg