Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás ravioli

Medvehagymás ravioli
Medvehagymás ravioli
55 perc / előkészület: 45 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A raviolit szeretem,  a medvehagymát szeretem... Ez lett belőle.

hozzávalók / 4 adag

Tészta

Töltelék

Szólj hozzá!

elkészítés

Tészta

  1. A tojást a liszttel és pici sóval simára gyúrjuk. (Annyi vizet adunk hozzá, hogy jól nyújtható legyen.) Félrerakjuk pihenni.
  2. Vékonyra nyújtjuk a tésztát, majd kis téglalapokat vágunk. (Ravioli formával is lehet.)
  3. A tészta egyik szélére kb. 1 kiskanálnyi tölteléket rakunk, majd a másik felét ráhajtjuk, és a széleit benyomkodjuk, kis batyukat formázunk.
  4. Lobogó, sós vízben megfőzzük.

Töltelék

  1. Amíg a tészta pihen, a töltelékhez a vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, és simára keverjük. Hozzáadjuk a tejet, és sűrűre főzzük. Sózzuk, borsozzuk.
  2. Ha a krém elkészült, hozzákeverjük az apróra vágott medvehagymát, és a felkockázott gépsonkát.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 999
elküldve: 1
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pippi

Mióta szakács: 2013.01.05.
4 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás medvehagymás ravioli, ravioli medvehagymával és sonkával töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

459
tojás 1 db
finomliszt 10 dkg
0 ízlés szerint
víz 0.5 dl
margarin 10 dkg
finomliszt 3 evőkanál
tej 4 dl
gépsonka 15 dkg
medvehagyma 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint