Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás saláta 3.

Medvehagymás saláta 3.
Medvehagymás saláta 3.
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Medvehagyma-szezonban frissen a legjobb. Ízlés szerint bármilyen sajtot lehet használni.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Roston sült húsok mellé igazán jó.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagymát és a salátát összevágjuk.
  2. A paradicsomot cikkejekre aprítjuk.
  3. A sajtot apró kockákra vágjuk.
  4. Majd ha kész, olajjal meglocsoljuk, és összekeverjük.

  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 632
elküldve: 2
receptkönyvben: 140
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

luveges

Mióta szakács: 2010.07.03.
28 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
szezon: tavasz
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: köret

egyéb elnevezések

medvehagymás fejessaláta, paradicsomos-medvehagymás saláta sajttal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

704
medvehagyma 2 csokor
salátalevél 10 közepes db
sajt 10 dkg
paradicsom 1 db
olívaolaj 2 ek