Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás salátaöntet

Medvehagymás salátaöntet
Medvehagymás salátaöntet
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kaptam a napokban egy csokorra való medvehagymát, most törhetem a fejem, hogy mi mindenre tudom felhasználni. Egy részét biztosan lefagyasztom, jól jöhet még később. És ez garantáltan bio, az erdőből van.... :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A medvehagymának annyira intenzív fokhagyma íze van, hogy felesleges más fűszereket használni mellette. Ha erősebb ízt szeretnénk, vágjunk bele több levelet.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymaleveleket felaprítjuk és belekeverjük a joghurtba a sóval, cukorral és borssal együtt.
  2. Felhasználás előtt hűtsük be.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 432
elküldve: 3
receptkönyvben: 193
elkészítve: 4/7
Facebookon megjelent: -

szakács

klivi

Mióta szakács: 2011.01.09.
158 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

Joghurtos salátaöntet, joghurtos salátaöntet medvehagymával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

olaszneanci
Olaszné Anci / olaszneanci Sun, 2011-04-10 17:42

Kedves klivi!
Köszönöm, elmentettem, ugyanis nálunk most medvehagyma " őrület " van.
Szeretettel üdvözöllek: Anci

59
joghurt 2 dl
medvehagyma 1 csokor
1 kávéskanál
cukor 1 teáskanál
fehér bors 0 ízlés szerint