Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás spenótleves

Medvehagymás spenótleves
Medvehagymás spenótleves
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, könnyű, egészséges étel, és nem hízlal!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Apróra vágjuk a vöröshagymát, a vajon elkezdjük pirítani.
  2. Addig összevágjuk a spenótot, medvehagymát, petrezselyemzöldet.
  3. Rádobjuk a hagymára, megfonnyasztjuk.
  4. Felengedjük vízzel, beledobjuk a leveskockákat, borsozzuk.
  5. Ha puha, készre főtt (gyorsan kész), beletesszük a zúzott fokhagymát.
  6. A tejet az étkezési keményítővel simára keverjük, sűrítjük.
  7. Készre forraljuk, ahogy felforrt, jó is.
  8. Ha szereted, a kitálalt levesbe reszelhetsz egy kis sajtot, nagyon finom vele!!!
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 975
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nettike....

Mióta szakács: 2012.04.08.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

isteni finom spenótleves, spenótkrémleves, fűszeres spenótleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

180
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
medvehagyma 0.5 csokor
spenót 15 dkg
petrezselyem 0 ízlés szerint
tej 2 dl
étkezési keményítő 2 púpozott ek
vaj 1 ek
leveskocka 2 db
bors 0 ízlés szerint
víz 1 l