Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás tagliatelle lazaccal

Medvehagymás tagliatelle lazaccal
Medvehagymás tagliatelle lazaccal
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 2 perc sütés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom tésztarecept a medvehagyma idényre.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagymát megmossuk, hagyjuk szűrődni, a szárakat letépkedjük. A medvehagyma leveleket vékony csíkokra vágjuk.
  2. A tésztát fövő sós vízben 2 perc alatt megfőzzük.
  3. A lazacot kockákra vágjuk. Az olajban kb. 2-3 perc alatt körbe megpirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
  4. A vajat a medvehagymás fűszerolajjal felforrósítjuk. Hozzákeverjük a leszűrt tésztát, és keveset a tészta fövő vizéből. Hozzákeverjük a medvehagymát, és sóval, borssal, chilipehellyel ízesítjük.
  5. A tésztát a pirított lazac kockákkal tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 609
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

medvehagymás lazacos tészta, halas tészta medvehagymával, medvehagymás tészta lazaccal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1251
medvehagyma 15 g
tagliatelle 20 dkg
lazac 150 g
olívaolaj 3 ek
vaj 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 teáskanál
chilipehely 0 ízlés szerint