Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás tojáskrém Glaser konyhájából

Medvehagymás tojáskrém Glaser konyhájából
Medvehagymás tojáskrém Glaser konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom tojáskrém a medvehagyma idényre. Egyszerű és finom. Érdemes kipróbálni. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krémsajtot a mustárral, majonézzel és a durvára vágott medvehagyma levelekkel együtt egy magas falú edénybe tesszük, és botmixerrel pürésítjük.
  2. A tojásokat meghámozzuk, apróra vágjuk, majd a medvehagymás krémhez keverjük. Sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 790
elküldve: 1
receptkönyvben: 54
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tojáskrém, tojáskrém medvehagymával, medvehagymás tojásos kenőke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

208
krémsajt 100 g
mustár 1 tk
majonéz 3 ek
medvehagyma 20 g
főtt tojás 4 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint