Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás túrólepény

Medvehagymás túrólepény
Medvehagymás túrólepény
14 perc / előkészület: 10 perc sütés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mint a legtöbb nő, tavasztájon szívesen megszabadulnék néhány kilótól. Ez a recept finom, nem hizlaló. Egyaránt jó önmagában és köretnek is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagymát ollóval felszabjuk, és minden hozzávalót robotgéppel összedolgozunk.
  2. A kapott masszából maroknyi adagokat csípünk ki, ellapogatjuk kb. 1 cm-esre, és mindkét oldalát (csak finoman) lisztbe mártjuk.
  3. Egy felforrósított serpenyőben kanálnyi vajon a lepények mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 556
elküldve: 0
receptkönyvben: 81
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szezon: tavasz
adag: 2 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

medvehagymás túrós falatok, túrólepény, vajon sült túrólepény

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

rajzocska
rajzocska Tue, 2015-11-03 00:23

Hajdinaliszttel készítettem, és sütőben sütöttem kis olíva olajjal megkenve a tetejüket. Nagyon jó lett, ismételni fogom!

291
tehéntúró 20 dkg
medvehagyma 0.5 csokor
1 csipet
bors 0 ízlés szerint
tojás 1 db
finomliszt 2 csapott ek
vaj 1 ek