Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás zöldbab

Medvehagymás zöldbab
Medvehagymás zöldbab
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ilyenkor, medvehagyma szezonkor megpróbálok minden ételbe belecsempészni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felaprított medvehagymát, meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a felkockázott húst. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  2. Felöntjük a vízzel, beletesszük a felaprított paradicsomot, paprikát és a zöldbabot, amikor félig már megpuhult a hús. Ha szükséges, pótoljuk a vizet.
  3. Amikor minden megpuhult, behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel, és tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 383
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldbabos sertésragu, medvehagymás-zöldséges ragu

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

560
sertéshús 60 dkg
zöldbab 1 kg
vöröshagyma 1 közepes db
paprika 1 közepes db
paradicsom 1 közepes db
medvehagyma 1 csokor
finomliszt 2 csapott ek
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 teáskanál
tejföl 2 dl
víz 5 dl