Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás-zöldspárgás omlett

Medvehagymás-zöldspárgás omlett
Medvehagymás-zöldspárgás omlett
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kertünkben nőtt medvehagymát használtam az ételhez.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát daraboljuk, a kolbászt szeleteljük, a medvehagymát, újhagymát, spárgát nagyobb darabokra, a koktélparadicsomot félbe vágjuk. A tojást villával felverjük.
  2. Egy serpenyőben kevés olajon a szalonnát, majd a kolbászt megsütjük, hozzáadjuk a zöldségeket, ráöntjük a tojást, sózzuk, borsozzuk, reszelünk rá sajtot.
  3. Magvas barna kenyérrel, vörösborral fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 284
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

medvehagymás-tojásos egytál, magyaros omlett

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

721
medvehagyma 0.5 csokor
zöldspárga 4 db
újhagyma 2 db
füstölt szalonna 5 dkg
csípős kolbász 10 dkg
koktélparadicsom 6 db
olívaolaj 2 teáskanál
tojás 4 db
sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 2 csipet