Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meggyes piskóta SKAndi konyhájából

Meggyes piskóta SKAndi konyhájából
Meggyes piskóta SKAndi konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors sütemény az ünnepekre. Vagy csak ha úgy ennénk egy kis édességet. 
Kevés mosogatnivaló van utána, mert egy tálat kell csak elővenni hozzá.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összekeverjük, és vajjal kikent sütőpapíros tepsibe öntjük. A tésztába magozott meggyet potyogtatunk.
  2. Előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
  3. Kockákra vágva tálaljuk. Megszórhatjuk vaníliás porcukorral.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 191
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SKAndi

Mióta szakács: 2013.03.08.
17 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

meggyes lepény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

432
tojás 5 db
cukor 10 ek
rétesliszt 12 ek
sütőpor 0.5 csomag
napraforgó olaj 1 dl
tej 1.5 dl
meggybefőtt 50 dkg