Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meggykrémes babapiskóta

Meggykrémes babapiskóta
Meggykrémes babapiskóta
45 perc / előkészület: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Kiskegyed 2012. jan. 3-i számában találtam ezt az egyszerű receptet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meggyet csepegtessük le, vágjuk fel apróra.
  2. Morzsoljunk össze 2 db piskótát és kavarjuk össze a meggyel, a fahéjjal és a porcukorral. Ezzel a masszával megkenünk 10 db piskótát, és rányomkodjuk a másik 10 db-ot.
  3. A csokit vízgőz felett megolvasztjuk és belekeverjük az olajat.
  4. Megmártjuk az összeragasztott piskótákat a csokiba és a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen a csoki a tetejükön. Frissen keményebb, roppanós, de ha van időnk pihentetni kb. 1 napot, megpuhul.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 790
elküldve: 2
receptkönyvben: 124
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

palice

Mióta szakács: 2011.02.16.
47 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
receptverseny: Haas Natural receptverseny
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

meggyes-csokis piskóta, meggykrémes babapiskóta csokiba mártva, csokibevonatos babapiskóta meggykrémmel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

419
meggybefőtt 200 g
babapiskóta 22 db
fahéj 1 csipet
porcukor 1 ek
étcsokoládé 100 g
napraforgó olaj 0.5 dl