Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meggyleves Angie konyhájából

Meggyleves Angie konyhájából
Meggyleves Angie konyhájából
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saját ötlet, egy ebéd.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meggyet a cukorral, a vaníliás cukorral főzzük kb 20 percet, valamennyit kiszedünk, és krumplinyomóval összenyomkodjuk.
  2. Hozzákeverjük a tejfölt, és a többi meggyhez keverjük. 1-2 percet hagyjuk a tűzhelyen, majd hagyjuk kihűlni.
  3. A tejszínhab port keverjük habosra az ásványvízzel, és keverjük a már hideg meggyleveshez.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 625
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

meggyleve tejföllel, tejfölös meggyleves, tejfölös-ásványvizes meggyleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

302
meggy 50 dkg
víz 1 l
cukor 5 ek
vaníliás cukor 1 csomag
tejföl 1 dl
tejszínhab por 5 dkg
ásványvíz 1 dl