Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meggyszósz vaníliapudinggal -tej- és lisztmentesen

Meggyszósz vaníliapudinggal -tej- és lisztmentesen
Meggyszósz vaníliapudinggal -tej- és lisztmentesen
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A spenót vaníliapudinggal receptem testvére. Tej- és lisztérzékenyeknek újabb ötlet, szerintem finom is -a bourbon vanília pedig egy kicsit egyedi ízt ad neki! De sima vaníliapudinggal is jó, csak akkor bátrabban ízesítsük!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Húsok mellé- különösen most a meggyszezon közepén! Friss és fagyasztott gyümölcsből egyaránt elkészíthető, befőttből nem jó!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meggyet annyi vízzel, hogy ellepje, feltesszük főni, forrás után kb. 5 percig lassú tűzön főzzük.
  2. A pudingport kevés vízzel és a cukorral csomómentesre kavarjuk, majd folyamatos kevergetés közben lassan a meggyléhez adjuk.
  3. Ha kellőképpen besűrűsödött, fahéjjal a tetejét megszórjuk, kicsit hűlni hagyjuk- tálalhatjuk!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 50 097
elküldve: 0
receptkönyvben: 183
elkészítve: 14/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Jenny

Mióta szakács: 2010.02.28.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

meggymártás tej- és lisztmentesen, vegán meggymártás

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

BettiBMW
BettiBMW Wed, 2012-06-06 14:42

Anyukámtól én is így tanultam hogy liszt helyett vanilia pudinggal sűritjük!!!!

97
meggy 30 dkg
víz 2 dl
vaníliás pudingpor 0.75 tasak
fahéj 1 ek
cukor 3 ek