Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meleg kelbimbósaláta lila krumplival

Meleg kelbimbósaláta lila krumplival
Meleg kelbimbósaláta lila krumplival
40 perc / előkészület: 5 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a krumplit, és szívesen kipróbálok minél többfélét. Szerencsére a piacon az egyik árusnál mindig van legalább 10-15, nagyon jó minőségű fajta. Most kipróbáltam ezt a perui lilát, ami nagyon apró szemű, kinézetre a csicsókára hasonlít, de ízben nagyon telt, igazi finom krumpli! Csak héjában szabad sütni vagy főzni, különben teljesen elveszítené a karakterét.

hozzávalók / 2 adag

Saláta

Dresszing

Szólj hozzá!

elkészítés

Saláta

  1. A krumplit héjában megfőzzük. A kelbimbót szintén megfőzzük.
  2. Egy nagy serpenyőben felmelegítjük a vajat, rátesszük a feldarabolt krumplit, a kelbimbót, és kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk az almát, sót, borsot, és még egy picit sütjük együtt.
  3. Még forrón összekeverjük a dresszinggel.
  4. Tálaláskor rámorzsoljuk a juhsajtot, és megszórjuk retekcsírával.

Dresszing

  1. Összekeverjük a hozzávalókat egy nagy tálban.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 438
elküldve: 1
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

ZilkaZil

Mióta szakács: 2013.01.21.
125 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

kelbimbó saláta melegen, kelbimbó saláta, lila krumplis kelbimbó saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

682
kelbimbó 30 dkg
burgonya 6 db
alma 1 közepes db
juhtúró 5 dkg
csírák 10 g
vaj 2 dkg
bors 0 ízlés szerint
2 kávéskanál
olívaolaj 6 ek
szőlőmagolaj 1 ek
mustár 1 ek
1 csipet