Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meleg paradicsomos babsaláta

Meleg paradicsomos babsaláta
Meleg paradicsomos babsaláta
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors és finom. Tálalhatjuk köretként, de friss kenyérrel vagy pirítóssal önmagában is laktató.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát meghámozzuk, elfelezzük, majd vékony szeletekre vágjuk. Egy edénybe tesszük, és meglocsoljuk az ecettel.
  2. A fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. a paradicsomokat megmossuk, kettévágjuk. A vörös babot szitába borítjuk, hideg vízzel lemossuk, hagyjuk szűrődni.
  3. Az olajat egy serpenyőben felmelegítjük, hozzáadjuk a fokhagymát, és pár másodpercig dinszteljük, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a babot, további 2-3 percig dinszteljük, melegítjük.
  4. Levesszük a tűzről, hozzákavarjuk az ecetes hagymát. Sóval, borssal és a fűszerkeverékkel ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 243
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vörösbabsaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

501
lila hagyma 1 közepes db
fehér balzsamecet 2 ek
koktélparadicsom 25 dkg
vörösbab 250 g
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olasz fűszerkeverék 0 ízlés szerint