Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Melegszendvicskrém 2.

Melegszendvicskrém 2.
Melegszendvicskrém 2.
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (35)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minden falat a gyerekkoromat idézi. Ez Anyukám receptje, nagyon sokat csinált ilyet, amikor gyerekek voltunk. Szerintem nagyon fincsi!
Ízlés szerint mehet bele gulyáskrém, meg amit az ember még gondol.

hozzávalók / 10 adag

ajánlat

Szikkadt zsemlékre, kenyerekre kenni, sajtot a tetejükre, forró sütő legfelső sínjén kb. 10 perc alatt megsütni őket. Mi sütés nélkül, még nyersen, hidegen be szoktuk zacskózni őket és mehetnek a mélyhűtőbe. Így, ha hirtelen elfogyna a főtt étel, mindig van, amivel átvészeljük, amíg a következő elkészül.

 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat alaposan összekeverjük, villával vagy botmixerrel összetörjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 47 400
elküldve: 4
receptkönyvben: 553
elkészítve: 8/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Zit

Mióta szakács: 2009.06.15.
51 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

vagdalt húsos melegszendvicskrém, húsos melegszendvicskrém

Hozzászólások (35)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Monamoni
Mona / Monamoni Sun, 2012-09-02 12:49

Engem minden recept inspiral, a hozzavalokat pedig aszerint valtoztatom, amit a hutoben v. a konyhaban talalok, avagy ahogy a fantaziam diktalja. Neha van az ugy, hogy 10 perc alatt kell összerakni egy vacsorat több ember szamara, ahhoz pedig ötletet adnak az ilyen gyors receptek. Szoval, köszi Zit a receptet, ma este valami hasonlo lesz nalunk is a vacsora! :-)

lolabi
lolabi / lolabi Thu, 2012-01-19 19:53

Sziasztok! És üdvözlet kedves receptadó! :)
Szerintem szuper kis receptet olvastam, meg is fogom csinálni! Nekem a vagdalthússal semmi bajom, én is és szerintem sok más velem korabeli elég sokat evett gyermekkorában belőle, és lám, itt vagyunk :)
Köszönjük a receptet! Szép estét! :)

Aliece
Aliece Sat, 2011-09-17 21:28

Nos, nem azért a két fillérért, megnéztem a malackaraj honlapot és maradok hűséges nosalty olvasó. Én nem szeretem alapjáraton a löncshúst, de el bírom képzelni májkrémmel vagy bármilyen darált hússal. (abból sem a legdrágábbat). Mondhatni, hogy itt tanultam főzni, életem első tortáját innen sütöttem, szóval köszönöm a kedves Szerkesztőasszonynak Petrának a remek oldalötletet, és igenis kellenek ilyen receptek a nagyon kezdő és kezdő háziasszonyoknak (amilyen én is vagyok), hogy a lehető legköltségkímélőbben össze lehessen hozni az étkezéseket! Akinek nem tetszik, nem kell olvasni, vagy ha olvassa és kritikát ír, akkor olyan hangnembe, hogy az ne legyen sértő... :) További kellemes receptszemezgetést Minden Kedves Olvasónak! :)

fermakali
fermakali Sat, 2011-09-17 18:27

Óh két jó receptes oldal, két ellenséges megjegyzés..
.A legjobban az uttörő-táboros megjegyzés tetszik. Akkor nem őrjítettek meg a sok adalék anyaggal, pedig tuti, hogy akkor is volt benne, már miért ne...Finom volt.
Azt kérdezem, ha biztosan egészségest szeretnél enni, akkor meg kellene termelni a búzát, magadnak megőrölni, de soha sem biztos, hogy nem gén kezelt a vetőmag, és nem gombás az érett szem
.Aztán a régen ellenségnek kikiáltott MANGALICA kis malacokat nevelgetni,ezzel a szemmel, saját nevelésű kukoricával etetgetni, 120 kilósan levágni, magadnak feldolgozni.
MERT!!! a darált hús sem egészséges, ha dögből, elhullott halak fehérjéből előállított táppal nevelik..Nem csak az E::::betűs dolgok veszélyesek, hanem az is, amit nem tudsz, de sajnos van.
Nem lenne szabad ilyen dolgokkal gyilkolni egymást, mert ez van, ezen nem tudsz változtatni....és a finoman feljavitott krémből igen is nagyon finomat lehet készíteni, no és enni!!!Kérlek titeket, a lehetetlenen ne vitázzatok, ne sértegessétek egymást. Így legyen........

jucuska81
jucuska81 Wed, 2011-08-10 15:30

Kedves Zit és a többi Hozzászóló!
Igenis finom lehet ez a szendvicskrém! Én is szoktam készíteni, de nem vagdalthúsból, hanem májkrémből. Teszek bele hagymát, fokhagymát, mustárt margarint (csak hogy ne legyen igaza Macaroonnak:) stb. Mivel a vaj nem olcsó mulatság attól függetlenül, hogy imádom kalácson, kenyéren. De sajnos nem tehetem meg, hogy hetente 3-4 csomag vajat vegyek. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. És azzal sem, hogy szívesen vennék a családnak hetente egyszer halat, de örülök ha egy évben 2-3szor megengedhetjük magunknak. Pedig tudom, hogy egészséges. Megkóstoltnám a lazacot is, a rákot is. De ez van. Esszük a vagdalt húst, a tescós májkrémet feltuningolva.
Holnap ez lesz a vacsi, jó sok tescós sajttal:)
Köszi a receptet!
További nagyon szép napot!

andimaginary
andimaginary Fri, 2011-04-29 20:27

Kedves Zit!

Mi is mindig hasonló melegszendvicset csinálunk, nekem is anyukám mutatta meg. Olyan isteni finom, hogy egy hétig tudnám azt enni reggelire (de általában nem marad annyi).
Pápai löncshús konzervből szoktuk csinálni. Sajnos egy jó ideig nem lehetett kapni, de most már újra láttam a boltokban. Nekem semmi bajom nincs az ilyen konzervekkel, sőt kifejezetten szeretem, hogy mikor már minden kifogyott a konyhában, akkor ott a jó kis löncshús. Fél evőkanál pirosaranyat, kis tejfölt, majorannát, és egy lereszelt vöröshagymát szoktam hozzá tenni. Van amikor vegyesen rakok rá különböző sajtokat. Camembert-el például egészen érdekes íze van.
Tudom, hogy nem ezzel kerülök be a híres szakácsok közé, de amikor sül a grillsütőben és terjeng az illat, rögtön mindenki jön a családból és nagy, mosolygós szemekkel örül neki, mert annyira finom. Húgommal mindig rohantunk, hogy miénk legyen a legsajtosabb verzió.

Szerintem erről kell szólnia az ételeknek és a főzésnek: összehozza az embereket és mind együtt élvezzük a végeredményt.

Ráadásul akármilyen büfében veszek melegszendvicset sose adja vissza azt a finom ízt, amit az otthoni, szóval én továbbra is el fogom készíteni és neked is kívánok még sok-sok melegszendvicsezést boldog családi/baráti körben! ;)

Üdv
Andimaginary

rikitti
rikitti Sun, 2011-03-20 00:24

Kedves Zit Nekem is négytagú a családom és ez a RECEPT nagyon jó

ancymancy
ancymancy / ancymancy Thu, 2011-02-24 10:54

Miből van ez a szendvicskrém? Olyan alapanyagokból, amit olcsón, gyorsan be lehet szerezni, és megcsinálni a szendvicset. Ma sem ideje, sem pénze nincs az embernek pacsmagolni. Én is azt eszem, ami olcsó és gyorsan kész van. Tudom, hogy nem ez lenne az egészséges, de ha csak ilyen kajákra futja a keretből, akkor mit csináljak?Egyek két hétig salátát, gyümölcsöt, csibemellet? A következő két hétben meg fotoszintetizáljak? Álljon meg a menet...nem mindenki milliomos sznob, hogy kaviártól legyen gyomorrontása:) Drága Macaroon gondolom nem az alacsonyabb társadalmi réteghez tartozik.

Zit
Zit / Zit Thu, 2011-02-24 18:09

Kedves Ancymancy! Bizony, nekem is úgy kell ügyeskednem, hogy kb. 20.000,-Ftból ki tudjam hozni egy teljes hónapban a 4 tagú Családunk étkezéseit... :-( Ez kicsit sem könnyű feladat!! Én fogyózom, szeretnék sok sovány húst, salátát, gyümölcsöt enni, de ezek olyan drágák, hogy az kész horror. Azt mondják az "okosok", hogy édesítsek Xillittel, meg gyümölcscukorral. OK. Ki fogja kifizetni?? Az olívaolajat is csak félve merem néha becsempészni a bevásárló kocsiba, mert a Férjem már annak az összegétől is a haját tépi. Ha tehetem, luxus címén vásárolok néha teljes kiőrlésű lisztet, mert nagyon egészségesnek tartom, de csak ritkán engedhetjük meg magunknak. Olyan szívesen ennék és etetnék a Szeretteimmel tengeri halat, hiszen nagyon egészséges és nagyon finoman el lehet készíteni, de könyörgöm, MIBŐL??? Bevallom - és tudom, hogy ez nem szép tőlem!! - néha kinyílik a bicska a zsebemben, ahogy a különlegesebbnél különlegesebb, rongyrázós, extra recepteket olvasom. Akik azokat beküldik, valószínűleg nem érzik át az efféle dolgok súlyát. Jó nekik.

ancymancy
ancymancy / ancymancy Thu, 2011-02-24 18:31

Teljesen egyetértek veled. Én is próbálnék fogyózni ( a tipikus nők :D ), meg a páromnak is kéne. De nem tudok mit tenni, sokszor van tészta pl., mert olcsó. És abból sem a drága, hanem a tesco-s, lidl-s, mint ahogy minden más, amit megveszünk a bevásárlások során. És már rá van állva a szemem a sárga és piros címkékre, hogy mi van leárazva, többségében pedig abból vásárolunk.
És igenis kincsként vadászom az olyan recepteket, mint a tiéd, amik olcsón, kevés alapanyagból elkészíthetők. És ha még kiadós is, akkor...arra szavak sincsenek:)
Aki pedig megteheti, hogy darált húsból nem hamis lasagne-t, stefánia szeletet csinál, hanem meleg szendvicset...na...annak tuti nem 20.000Ftból kell gazdálkodnia egy hónapban.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2010-08-25 14:04

Kedves Zit,

Egy percet ne rágódj ezen a kötekedő **********-án. A malackaraj pedig egy ellenszenves blog, legalábbis nekem. Kioktató, fellengzős a stílusuk. Úgy ajánlgatja itt, mintha szentírás lenne minden szavuk...
A vagdalthúst rendszeresen használom melegszendvics krémhez, csak én sok ketchupot, kis mustárt, oregánót, és apróra vágott hagymát, reszelt sajtot teszek bele. Összekeverem, megkenem vele a kenyérszeleteket, tetejére mehet még reszelt sajt, ananász, aki szereti, és be a sütőbe. Én pluszba a tetejére teszek még kis ketchupot, szerintem isteni finom!!

Zit
Zit / Zit Wed, 2010-08-25 17:06

Kedves NOncsi, köszönöm szépen. :-) Tetszik a TE verziód is! :-))

Szikra89
Szikra / Szikra89 Sun, 2010-08-15 18:02

Zit, számomra nagyon is recept a melegszendvicskrém. Olvasok olyan recepteket, hogy dinnye pl: lazaccal. és az is recept. köszönöm szépen, hogy felraktad ezt a receptet, és kitartás:)

Kat
Kat Wed, 2010-07-07 08:50

Tudod Zit, van egy mondás, biztosan ismered Te is. Gazdagok a lelki szegények, mert az övék a mennyeknek országa. Hát valahogy ezt érzem én ezekkel az emberekkel kapcsolatban, akik szerintem már szinte csak azért olvassák ezeket az oldalakat, hogy kritizálhassanak másokat, más egyéb örömök híján.
További szép napot Neked!

Kat
Kat Tue, 2010-07-06 15:01

Kedves Zit!

Ez a recept teljesen rendben van. Gondolom nem dőltél a kardodba egyesek intrikus hozzászólásaitól, de nem is érdemes. :) A lényeg, hogy nagyon finom. Akinek meg nem tetszik, az egész egyszerűen kattintson tovább, és kész. Igazam van? :)

Zit
Zit / Zit Tue, 2010-07-06 21:09

Kedves Kat, köszönöm szépen a kedves hozzászólást. :-) Nem, a kritika addig nem érintett meg igazán, amíg le nem moslékozták kerek perec. Az azért fájt, bevallom őszintén. Hiszen én is úgy vagyok vele, hogy nem minden recept szimpatikus, de ha valamelyiket nem óhajtom kipróbálni, már csukom is be az ablakát és lépek tovább a következőre. Az én időm drága a pocskondiázós megjegyzések írásához, de jó, hogy vannak még időmilliomosok, akiknek jobb dolguk sincs, mint időről-időre visszatérve írogatni valamiről, amit úgysem próbálnak ki soha. Ilyet...?? A kritika az egy dolog, nem ráz meg, hisz' nem vagyunk egyformák. De így felfújni a dolgot? Ez nekem máig felfoghatatlan...

yooshi
yooshi Wed, 2010-05-12 08:48

Sziasztok!
Ilyet még sosem csináltam, gyermekként sem kaptam.
Most azonban kíváncsivá váltam. Átszaladtam vagdalthúsért, jól megnéztem melyikben van a legkevesebb káros dolog... Addig ízesítgettem, amíg tényleg jó lett!!!
Van nekem olyan ismerősöm, akinek egy rántotta is kihívás. A zacskós levest már nem rontja el. A gyermekei és a férje pedig kifejezetten boldog, ha egy ilyen recept alapján házias ízzel lepi meg őket! Nagyon örült, amikor elküldtem neki a készítés módját!
Amikor ilyen receptet olvasok, mindig ő jut eszembe.
Kezdő háziasszonyként (amikor netet hírből sem hallottunk, telefon is csak vállalatoknál volt) mit nem adtam volna egy ilyen ötletért.... Tehát szerintem is szükségesek ezek a leírások!

serci
Serci / serci Sun, 2010-05-09 12:18

Olvastam a malackaraj cikket akkor is-most is azt gondolom,hogy fennhéjázós,magukat rettenetesen nagy gourdmannak hívő emberkék irkálnak oda. Én nagyon szeretek mindenféle vagdalthúst,katonakoromban azon éltem. A csípős a legjobb.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2010-03-17 16:33

Jó ötlet a melegszenyó lefagyasztás:)

Zit
Zit / Zit Wed, 2010-03-17 16:57

Köszi! Akkor valami jó is van ebben a konkrét receptben...

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2009-08-08 20:22

Az átb****s szóért elnézést kérek, tisztelem amit csinálsz, kedvelem az oldalt, de nálam ez kiverte a biztosítékot, néha van ilyen, nem jó passzban olvastam. Nem tartozik ide, de mindig is irritált, az egymást körbenya@ló internetes közösségek viselkedése, elnézést, magánvélemény, ahogy az is, hogy szerintem a vagdalthús kenyérre kenése nem recept.

Én a te helyedben egy kicsit jobban rámennék a minőségre a számláló helyett, DE nem én csinálom, csak a pofám jár:-).

Sok sikert továbbra is,

M.

strawberry
Juci (strawberry) / strawberry Sun, 2010-05-09 15:07

Annyi észrevételem volna, hogy egyrészt egyetértek Macaroonnal abban, miszerint a vagdalthúsos melegszendvics krém nem éppen egy csúcsminőségű alapanyagokat felhasználó recept, és akkor még enyhe voltam, de erről nem Zit tehet, hanem a magyar ipar.
Én magam sosem készítenék ilyet, de ettől még nem szólom le Zit receptjét.
DEEEE! Gondolkodjatok már kicsikét! 1970-es, '80-as évek? Dereng valami? Akkor még tényleg nagyon jó volt a Globus vagdalthús, azt ettük az úttörőtáborban, a számháború közti szünetben, beletört a fű a mackónadrágunkba és a plédről ettük a szendvicset...Nem tudom, hány éves Zit, a fényképe alapján max. 30 lehet, leírás szerint édesanyja készítette nagyon sokszor...szóval lehet számolni.
A mai vagdalthúst inkább tényleg hagyjuk.

petra
Petra / petra Wed, 2009-08-05 08:00

Kedves Mindenki,
Az oldal szerkesztőjeként - és úgy gondolom valamennyi lelkes felhasználónk nevében is beszélhetek-, nem szeretném, hogy vagdalkozásba csapjanak át a hozzászólások. Az építő jellegű vitákkal, felvetésekkel, konszolidált véleménynyilvánításokkal az ég világon semmi baj nincs, sőt!
Kedves Macaroon,
Persze, szabad a véleményezés, azzal pedig mindenki csak saját magát minősíti, ki, hogyan teszi ezt. Egyet azonban kérnék: trágár szavaknak az oldalunkon helye nincs!
És hogy miért minősítettük a vagdalt húsos szendvicskrémet receptnek, nem hiszem, hogy magyaráznom kellene, de ha nem lenne világos, mégis megteszem. Úgy vélem, hogy egy 2215 receptet számláló adatbázisban békében elfér egymás mellett a friss füge mascarponéval, a görögdinnyés csirkesaláta, a szarvas tagine kuszkusszal, és egy egyszerű palacsinta-, vagy lángosrecept stb., és igen, van aki szereti a vagdalt húsos melegszendvicset is, és ezt kedvesen megosztotta velünk. Hát ezért. Emberek vagyunk és különbözők. Pont ez a szép a dologban. Mindenki megtalálja nálunk a fogára valót. Gyere és csatlakozz hozzánk, kíváncsian várjuk, a Te konyhádban milyen finomságok készülnek! Örvendeztess meg bennünket receptjeiddel!
Az én konyhai hitvallásom (és azt hiszem ezt a receptjeim hűen tükrözik) is a friss alapanyagok használatán nyugszik, alaplével főzök és nem leveskockával stb., de ettől még nem vetem meg, vagy nézem le azt, aki nem így teszi..
Egyben mindenki megegyezik, aki idetéved hozzánk, vagy rendszeres olvasónk, felhasználónk:
szeret főzni és szeret enni.
További jó sütést-főzést kívánok Mindenkinek!
S. Pápa Petra
No Salty
szerkesztő

Zit
Zit / Zit Wed, 2009-07-29 08:32

OKriszti, nagyon aranyos vagy, köszönöm Neked, hogy kiállsz a RECEPTem mellett. Macaroon, nincs azzal semmi gond a világon, ha neked ez a RECEPT nem tetszik - akkor NE KÉSZÍTSD EL, és csendben lapozz tovább. Nekem elég furcsa, hogy egy apró kis melegszendvics krém alapanyagai ilyen mértékben ki tudtak hozni a sodrodból. Ha ez így van (és hát mind olvashatjuk, hogy így van), akkor a problémád mélyebben gyökerezik, mert kizárt, hogy egyetlen recept leírás bárkit is így felháborítson. Szerintem ne rajtunk vezesd le a feszkót. Akik ezt az oldalt olvasgatjuk, csak főzőcskézünk - és békén hagyjuk ember- és szakácstársainkat. Velem is előfordult ám, hogy nem tetszett itt valamelyik recept. És akkor mi van?? Nem csináltam meg, hanem kerestem másikat. Ezek komolyan annyira apró dolgok, nem is értem, hogy lehet ekkora veszekedést szítani egy szerencsétlen kenyérre való miatt. Macaroon, LAZÍTS, az Ég Áldjon meg, és te is lapozz tovább.

Utóirat: Ha a legelső hozzászólásod valami ilyesmi lett volna, hogy "Sziasztok! Hasonlót tudtok készíteni sokkal egészségesebb anyagokból is, íme, a hozzávalók: ....", akkor még meg is köszöntük volna nagy valószínűséggel a segítő jó szándékot. A mostani azonban nem segítő jó szándék, mert az sosem arrogáns...

És erre az egész butaságra nem vesztegetek több szót a jövőben, NEM ÉR ANNYIT.

És még egy szó: PETRA, köszönjük ezt az oldalt, mi, lelkes felhasználok. Nagyon színvonalas, ötletes, igényesen kivitelezett - és a téged dicsér. :-)

Mindenkinek szép napot, további jó főzőcskézést!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2009-07-28 20:07

Vagdalthús kilója drágább mint a darált hús kilója, tehát 1) darált hús a vagdalthús helyett. 2) Margarin helyett pedig vaj annak aki nem tejallergiás.

Alábbi két cikket ajánlom elolvasásra:
http://malackaraj.blog.hu/2009/04/16/loncshus_teszt
http://buvosszakacs.blog.hu/2008/03/30/vaj

De ki is emelem az egyiket:
"Európában soká éles választóvonal húzódott az északi vajevők és a déli olívaolaj-fogyasztók közt (akárcsak a sörivók s a borivók közt). Egyes déli népek még a 18. században is úgy hitték, hogy a vaj leprát terjeszt. Hasonló pánikot keltett a 20. század egyik legnagyobb hazugsága, a nagy vajellenes hadjárat, melyben orvosok is részt vettek. Azt állították, hogy az olcsó növényi olajakból keményített margarin egészségesebb, mint a természetes vaj. A vajról meg azt terjesztették, hogy szív- és érrendszeri betegségeket okoz.
Mindezt – azonkívül, hogy ellentmond a józanésznek – az elmúlt évtizedek széles körű egészségügyi felmérései (például a Nurse’s Health Study) többszörösen cáfolták. Míg Magyarországon még kórházakban is margarint adnak a betegeknek (ezzel mintegy azt sugallván, hogy egészséges étel), addig Németországban törvény tiltja, hogy a margarint egészségesnek tüntessék fel a reklámokban."

Nem moderátorral kellene rendet tenni, hanem nagy siker lenne, ha nem neveznénk egy vagdalthúsos kenyeret receptnek, az oldal üzemeltetői például ezen is elgondolkozhatnának, hogy szűrjék a kikerülő dolgokat.

ÓKriszti
ÓKriszti Tue, 2009-07-28 20:33

Mint bizonyára Te is látod, nem rak a moderátor rendet, mivel sajnos a Te véleményed is vélemény és jogod van közölni. Emellett nagyon kedves dolog Tőled, hogy félted embertársaid életét, de szerintem velük egyetértésben kijelenthetem, hogy örülünk, hogy legalább Te, az egészség szobra, évekkel tovább fogsz élni. Gratulálunk hozzá!
Tulajdonképpen az értelem az utolsó mondatodon látszik. Ez a holnap nem Gordon Ramsay kezeinek köszönhető, hanem egy nagyon kedves hölgyeménynek, aki vette a fáradtságot, hogy ezt megalkossa és már többedmagával segítségére legyen a kezdő- és egyben haladó háziasszonyoknak, valamint - mint már több példa is volt - gyerekeknek is. Ez egy tökéletesen kialakított, érthető és szépen kivitelezett honlap. És rosszul gondolod, van, akinek ez is recept, és én is ki fogom próbálni, mert már kicsit unalmas a sima sonkás, szalámis, májkrémes variáció. Úgyhogy ha ilyen sok időd van, kérlek más honlapokra lapozgass, ott oszd azt a sok észt, ami szétfeszíti a fejecskéd, mert ez már egy közösség, és én - ha nem is moderátorként - nagyon rosszul tűröm az ilyen megnyilvánulásokat.
Kérlek, ne haragudj Petra, de besokalltam....

Zit
Zit / Zit Mon, 2009-07-27 09:12

Szia Mandy74! :-) Örülök neki. Ha Te esetleg tudod, Macaroon milyen alapanyagokra gondolt ezek helyett, amik még egészségesek is, hát hajrá, helyettesítsd ezeket azokkal. Szerintem így is, úgy is sikerülni fog. És köszönöm szépen a tetszés nyilvánítást! Nagyon jól esett... :-)

mandaszb
Beus / mandaszb Mon, 2009-07-27 10:41

Én is szoktam szinte ugyanezt a krémet készíteni, csak még teszek bele kockára vágott lila vagy vöröshagymát meg főtt tojást. Mi nagyon szeretjük, egyszerű és gyors vacsora.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2009-07-26 22:50

Nekem tetszik! Biztos megcsinálom!!

Zit
Zit / Zit Sun, 2009-07-26 22:36

Kedves Macaroon, elég érdekes a stílusod. Ilyenkor elgondolkodom, van-e moderátora ennek a fórumnak? Véleménye bárkinek lehet, ám nem árt azt kulturáltan tálalni (vagy mondjuk kérés/kérdés nélkül nem mondani). Senkinek sem kötelező elkészíteni ezeket a recepteket. Nyilván te sem fogod. Minden jót! Zit

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2009-07-26 17:25

Kedves Zit, tessék kicsit utánaolvasni mit eszel meg azzal a vagdalthússal és miért nem jó a margarin főleg a fél kockányi. Gulyáskrém. Mikor ébredünk már fel? Ugyanezek az ízek fillérekért ott vannak a polcodon. A margarin meg felejtős. Kommunista átb......

234
konzerv vagdalthús 50 dkg
tejföl 150 g
margarin 125 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
mustár 2 teáskanál