Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mentás-citromfüves tavaszi turmix

Mentás-citromfüves tavaszi turmix
Mentás-citromfüves tavaszi turmix
7 perc / előkészület: 7 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az aszalt szilva dzsuszhoz hasonló finomságot szerettem volna készíteni, de az aszalt cseresznye nem olyan rostdús.

Ugyanakkor jó alapnak tűnt egy finom tavaszi vegyesgyümölcs turmix elkészítéséhez és nem is okozott csalódást.

Friss csersznyével is el tudom képzelni ezt a turmixot!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az aszalt cseresznyét éjszakára 2 dl vízbe áztatjuk.
  2. Másnap a friss gyümölcsökkel, a mentával és a citromfűvel krémesre turmixoljuk!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 760
elküldve: 2
receptkönyvben: 87
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

DiaNatura

Mióta szakács: 2012.05.08.
131 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
fogyókúra: paleolit fogyókúra
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mentás turmix, hideg ital aszalt gyümölcsből, üdítő vegyes gyümölcsökből

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

86
cseresznye 15 dkg
őszibarack 1 db
eper 2 dkg
piros ribizli 3 dkg
málna 3 dkg
menta 2 db
citromfű 20 g
víz 2 dl