Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mentás káposztasaláta

Mentás káposztasaláta
Mentás káposztasaláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom frissítő-üdítő saláta télen is jól esik.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát megtisztítjuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, durvára reszeljük. A megmosott mentaleveleket vékony csíkokra vágjuk. Az egészet összekavarjuk, megszórjuk a köménymaggal.
  2. A citromlevet elkeverjük az olajjal, hozzáadjuk az áttört fokhagymát. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük. Ráöntjük a káposztára, és kézzel jól átgyúrjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 775
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

káposztasaláta sárgarépával, sárgarépás káposztasaláta, mentás sárgarépás káposztasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

199
káposzta 700 g
sárgarépa 200 g
menta 1 csokor
köménymag 1 kávéskanál
citromlé 4 ek
olívaolaj 6 ek
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál