Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mentás-levendulás nyers gyümölcsleves

Mentás-levendulás nyers gyümölcsleves
Mentás-levendulás nyers gyümölcsleves
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A legjobb nyári leves a jól behűtött gyümölcsleves. Ez valójában turmix, ehetjük reggelire, ebédre, vacsorára, tízóraira, uzsira.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Más gyümölcsökkel (pl. ribizli, cseresznye, málna, stb) és fűszerekkel (kakukkfű, gyömbér, citromhéj) is kipróbálhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A 2-2 dekányi eper és meggy, illetve a tej és víz kivételével mindent a turmixgépbe teszünk, és pépesítjük.
  2. Hozzáadjuk a vizet és a tejet, átkeverjük, meg mehet bele darabolva a maradék gyümölcs.
  3. Jól behűtve tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 757
elküldve: 2
receptkönyvben: 192
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: 1

szakács

Miss Lemon

Mióta szakács: 2012.04.06.
84 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

epres-meggyes turmix, fűszeres eperturmix, fűszeres gyümölcsleves

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

143
eper 10 dkg
meggy 5 dkg
habtejszín 1 dl
méz 2 ek
menta 4 db
levendula 2 db
tej 1 dl
víz 2 dl
1 késhegynyi
eper 2 dkg
meggy 2 dkg